Каквото и да се случва, ние винаги очакваме Коледа и Нова

...
Каквото и да се случва, ние винаги очакваме Коледа и Нова
Коментари Харесай

Овен - пари, Скорпион - любов. Таро прогноза за Коледа и Нова година за всички зодии

Каквото и да се случва, ние постоянно очакваме Коледа и Нова година с неспокойствие и известна доза детска наслада. Служителите в офиса се събират за корпоративни празненства, дамите избират празнични облици, вършат си маникюр и се запасяват с искра за новогодишен грим. Децата чакат коледната елха и новогодишните дарове.

С една дума, всеки се приготвя както може и никой не може да избегне този празничен безпорядък, даже и да не ви се коства занимателно. Като цяло зимните почивки са сложен, безценен и извънредно виновен въпрос. Все отново общоприето е, че както мине декември, по този начин ще мине и цялата последваща година. Следователно всеки от нас, съгласно традицията, ще би трябвало да реши тази задача с нараснала компликация: по какъв начин да се насладите на празниците от последния месец на изходящата година колкото е допустимо повече.
В тази връзка Лидия Новоселецка предлага на вашето внимание прогноза по Таро за всички зодии за зимните празници. И макар че той, несъмнено, е общ, от него представителите на зодиакалния кръг ще могат да научат и добият визия за възможния декор на зимните празненства през миналата година.Овен
(Крал Пентакли, 6 жезъла, 4 жезъла)
 Овен. Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024г  
Трябва да печелите доста, да харчите доста и да се показвате пред близките. Освен това ви чакат голям брой тържества със фамилията и приятелите. Паричните въпроси, които не са били позволени дълго време, могат да донесат наслада с позитивен излаз в миг, когато към този момент сте спрели да се надявате и да вярвате. Инвестициите, направени преди назадничав Меркурий на 12 декември, също могат да донесат шанс.

Не пестете дарове за обичаните си хора - всичко ще ви се отплати неведнъж при равнопоставен продан на сила.

Прогнозата приказва за опцията за изкачване по кариерната стълбица, бонуси и преход към ново равнище. Оформлението безусловно споделя, че ще бъдете на кон!
Телец
(9 Пентакли, Колесница, Справедливост)
 Теле. Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024г  
Телецът ще види пробив по въпроси, свързани с държавните организации и правната система. През зимните празници ви предстоят доста пътувания, в това число служебни, само че освен! Може да се наложи да подготвите документи, свързани с пътуването.

Очертаващият се пробив в доста въпроси ще ви разреши да вършиме положителни пари и като цяло да прекарвате времето си, както обича Телецът, в оптимален комфорт, уют и „ почтеност “ - в положително общество. Картата 9 Пентакли може да приказва и за доходи в навечерието на празниците.
Близнаци
(5 чаши, 4 Пентакли, Любовници)
 Близнаци. Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024г  
Най-общителният знак от зодиакалния кръг може да чака някои разочарования през декември 2023 година, което не е чудно: въпреки всичко вашата планета-покровител е в ретроградно придвижване. Вероятно ще спестявате през целия декември и даже по-късно. Може да бъдете обезпокоени от проблеми, свързани с отсрочени облаги и забавени заплащания.

Но не всичко е толкоз неприятно. Най-вероятно ще съумеете да отпразнувате празниците в добра компания или да чакате парите си в края на годината. Освен това ви чака сантиментално запознанство или приятна компания. И макар че вероятността да се развие в освен това е дребна, това не е причина да го пренебрегвате!
Рак
(Страница с Пентакли, Колелото на ориста, Страшният съд)
 Рак. Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024г  
Но Раците могат да чакат съдбовни събития, които трагично ще повлияят на живота им. Малки облаги на фона на огромни промени - това е кредото на декемврийските празници за вас. Този декември Раците ще получат цялата категоричност, която заслужават, тъй като са положителни!

Възможни са значими пътувания (дори в случай че това е просто пътешестване за греяно вино), ярки срещи. И, несъмнено, Ракът ще получи най-вече позвънявания от някогашните си по време на назадничав Меркурий. Дръжте се: Вселената ще тества силата ви!
Лъв
(6 Пентакли, 9 Пентакли, Крал мечове)
 Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за Лъв  
На Лъвовете могат да се дават пари просто по този начин. Накратко, някой е подготвен да стане персонален настойник на работата ви, каквото и да значи това. Приходи, доходи и още доходи – това ви чака през декември 2023 година.
Жените Лъв също могат да срещнат някогашни съпрузи или обожатели. Не бъдете строги с тях: може да желаят да ви подарят нещо, да ви дадат пари, да върнат дълг или да отпразнуват Нова година с вас. Последното към този момент не е най-хубавата концепция.
Освен това може да получите информация за разрешаване на провлечен паричен проблем във ваша изгода.
Дева
(Дама чаши, 4 жезъла, Дама жезли)
 Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за Девите  
Девите ще би трябвало безусловно да плуват в позитивни страсти и празнично въодушевление. Жените ще се радват да се приготвят за празниците и вероятно да одобряват посетители. А мъжете могат да чакат тържество в женското общество или избор сред две дами, всяка от които да им хареса. Също по този начин, таро картите показвато връзка с доста дами по едно и също време.
Едно може да се каже: декемврийските празници ще донесат наслада на Девите, както никой различен този път.Везни
(4 Пентакли, 9 Пентакли, Слънце)
 Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за Везни  
Везните ще получат обилни парични облаги и изясняване на значими житейски въпроси. Важно просветление безусловно ви чака. В същото време Везните ще могат да запазят обществени и кариерни позиции и, в случай че е належащо, да защитят своите.

През втората част на месеца явно ще можете да се разгърнете и да покажете чудатост - всичко, което ви харесва.

Главният Аркан Слънцето може да ви донесе доста позитивни неща - от нови приятни запознанства до облага от
лотарията или вести за завещание. Може би обаче приказваме просто за светлия празничен интервал в живота ви.
Скорпион
(Кралица жезли, Паж пентакли, Крал чаши)
 Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за Скорпионите  
Ето кого го очаква любовта през тези зимни празници - Скорпионът, без значение от пола. Предстои ви забавно запознанство с човек, който може да ви плени, или среща с тези, в които се влюбвате.

Не е изключено през коледните празници Скорпионите да са заети с преписка с забавни хора и да са в положение на „ пеперуди в стомаха “. Семейните Скорпиони могат да развият връзки в профил.
Стрелец
(Кралица мечове, 10 жезли, Слънце)
 Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за Стрелец  
Стрелците могат да чакат възходи и падения със здравето си или пресилване заради нараснала отговорност. Появата на някогашни сътрудници също е допустима като алтернатива за пояснение на подреждането за този огнен знак. Въпреки че слънчевото ласо в оформлението непрекъснато демонстрира верния вектор на вашето придвижване, даже в случай че наподобява, че всичко е прекомерно комплицирано.
Освен това картите дават обещание светли празници на представителите на знака по ваш личен метод и в обичани формати. Мотото на месеца: колкото и да е мъчно, насладата ще пристигна.Козирог
(Император, 9 пентакли, 4 пентакли)
 Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за Козирозите  
Козирозите, както постоянно, се владеят и държат всичко под надзор. Те не си разрешават да се провиснал, като харчат спомагателни пари за пет безполезни бонбона или Бог знае какво още, измислено от търговците. Делата на Козирозите ще се наредят, финансите също. Но земната зодия надали ще успее да отпразнува с помпозност Коледа и Нова 2024 година. И кому са нужни тези пиршества?
Водолей
(Кралят на чашите, Императрица, Обесеният)
 Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за Водолей  
Някои Водолеи няма да имат най-лесните дни през декември 2023 година Възможни са неразбираеми обстановки с любовници или майки, преоценка на полезностите в връзките и закъснение на развиването на сантименталните връзки. Изпълнението на проектите рискува да спре, а пробивът в решаването на значими въпроси може да бъде отсрочен за избран интервал.

Но не се разстройвайте. Тази прогноза за Нова година 2024 обгръща единствено няколко дни празнична блъсканица.
Риба
(Крал чаши, 8 пентакли, 10 жезли)
 Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за Риби  
Явно Рибите няма да могат да си починат, а работните процеси няма да пуснат този приветлив воден знак до 1 януари 2024 година Въпреки това, няма гаранция, че изобщо ще можете да си починете тези дни. От друга страна, това е добре: в последна сметка декември значително дефинира сюжета на живота през идната година. Рибите наподобява имат доста работа и вследствие на това положителни плодове през идната високосна година на Дракона!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР